13 Eylül 2012 Perşembe

Yaşama Dair Sözler


Söylemek isteyip de söyleyemediğim çok şey var.. kiminin yüzüne kiminin gelmişine, geçmişine.

Ülkeleriniz sizin olsun. Bayraklarınız, törenleriniz, kutsanmış kitaplarınız, yasalarınız, yasaklarınız, kurallarınız, bacak aranızdan sırıtan ahlakınız sizin olsun. Sıkı sıkı sarılın yeni koltuk takımlarınıza, arabalarınıza, telefonlarınıza. Nezih aile apartmanlarındaki evlerinizin ruhsuz duvarlarını, boş tavanlarını öpün her gece uykudan önce; biz uyumak istemiyoruz! "

BEN BUYUM . ! Yaşanmışlıkları İnkar Etmem Gülerim. Seviyorsam Değer Verir Beklerim Sevmiyorsam Ümit Vermem Silerim Seviliyorsam Gurur Duyarım, Sevilmiyorsam Saygı Duyarım. Her Seviyorum Diyene İnanmam İnandıranı Kalbimde Tutar Bırakmam. Pes Edene Buyrun Kapı Sağda Savaşanın Varım Yanında. Ben Buyum Çözemeyene Özet İstemeyene Sebebim . ..

Çok hata yaptım şimdiye kadar. Tarifi zor , dönüşü imkansız. Ders aldıklarım oldu , almaya vakit bulamadıklarım da. Duyduklarım doğruysa zaferlerim de olmuş. Ahımı alanlar hala ödüyormuş :) İyi ki yapmışım dediğim şeyler var , aynı zamanda keşkelerim de... Engellemek istediğim başlangıçlar da var. Unutmayı yürekten dilediğim kişiler ve zamanlar var. Unutamadığım ama elbet bi gün unutacağım dostlarım var. Hayatımdan seneler , aylar çalan insanlar var... Hafızamdan silmek istediğim görüntüler var , silemediğim sözler var , duymamış olmayı dilediğim ama duyduğum , kiminin gözüne sokmak istediğim gerçekler var , ama bende saklı hala ;) İçim kanaya kanaya güçlü olduğum anlarım var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder